Ingrediente pentru remove add Porții600 gcarne de porc2 cartofi2 morcovi2 cepe medii1 conserva cu roșii întregi decojite500 mlsupă clară de pui cimbru uscat foi de dafin boia ulei de floarea soareluiPregătește
1Etapă de gătitTăiem carnea în bucăți mari2Etapă de gătitPunem uleiul la încins într-un ceaun din fontă3Etapă de gătitPunem bucățile de carne peste care am presărat puțină boia la rumenit. După ce s-au rumenit scoatem carnea din ceaun și o presărăm cu sare și piper4Etapă de gătitCurățăm cepele, le tocăm mai mare și le punem la călit în ceaun, în același ulei în care am rumenit carnea. Presărăm și puțină boia5Etapă de gătitAdăugăm roșiile din conservă în ceaun, peste ceapă și nu aruncăm conserva6Etapă de gătitPregătim un buchet dintr-o legătură de pătrunjel, cimbru și câteva foi de dafin și îl punem în ceaun, peste ceapa călită și roșii7Etapă de gătitAdăugăm și carnea rumenită8Etapă de gătitClătim conserva cu puțină supă de pui și turnăm în ceaun. Adăugăm și restul supei. Dacă scade, mai putem adăuga apă9Etapă de gătitCurățăm și adăugam întâi morcovii tăiați în bucăți mai mari. Lăsăm să fiarbă 10 minute10Etapă de gătitCurățăm cartofii și îi tăiem în bucăți mari. Îi punem la fiert peste restul ingredientelor, în ceaun11Etapă de gătitPunem capacul și băgăm ceaunul la cuptor pentru 30 minute12Etapă de gătitScotem ceaunul din cuptor, scoatem buchetul de condimente
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal