Ingrediente pentru remove add Porții0.5 kgfasole boabe mari2 morcovi Ardei iute Ardei kapia Suc de roșii Roșii1 ceapă Usturoi Pesmet Foi de dafin Pătrunjel Sare Piper Piper boabePregătește
1Punem fasolea la fiert împreuna cu o ceapă întreagă.2Fasolea se fierbe în două ape. 3Tăiem morcovii în cubulețe.4Tocăm ceapa în bucăți mai mari. 5Tăiem ardeiul kapia în bucăți mari.6Pregătim un bouquet garni din pătrunjel, cimbru, foi de dafin.7Tăiem roșiile în bucăți mari. 8Într-un ceaun punem puțin ulei de floarea soarelui la încins.9Punem bucățile de roșii la călit. 10Adăugăm un cățel de usturoi. 11Adăugăm câteva fire de cimbru. 12Presărăm puțină sare.13Scoatem roșiile într-un castron.14În același ulei punem ceapa, puțin usturoi.15Amestecăm la foc mic.16Adăugăm morcovul.17Adăugăm ardeiul kapia. 18Punem deasupra sosul de roșii. 19Adăugăm puțină apă.20Adăugăm bouquet garni.21Condimentăm cu sare și piper.22Lăsăm să fiarbă la foc mic.23Adăugăm o lingură de pesmet.24Adăugăm roșiile călite mai devreme.25Strecurăm fasolea.26Punem fasolea peste sosul de legume.27Condimentăm cu sare și piper.28Adăugăm câteva boabe de piper. 29Adăugăm câteva felii de ardei iute.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal