Legume la cuptor


Gata în
40 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 1 cutie
    sos de roșii
  • ulei de măsline
  • usturoi
  • foi de dafin
  • zahăr
  • 1 vânătă mare
  • broccoli
  • 2
    ouă
  • 300 g
    făină
  • cașcaval picant Uauu!

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Punem ulei la încins într-o oală
  2. Etapă de gătit
    Punem usturoiul la călit împreună cu o foaie de dafin
  3. Etapă de gătit
    Adăugăm sosul de roșii
  4. Etapă de gătit
    Adăugăm o jumătate de linguriță de zahăr
  5. Etapă de gătit
    Fierbem totul la foc mic
  6. Etapă de gătit
    Condimentăm cu sare și piper
  7. Etapă de gătit
    Scoatem foile de dafin din sos
  8. Etapă de gătit
    Strecurăm sosul de roșii
  9. Etapă de gătit
    Decojim vânăta
  10. Etapă de gătit
    Tăiem vânăta în felii groase de 1 cm
  11. Etapă de gătit
    Tăiem codița de la broccoli și îl feliem
  12. Etapă de gătit
    Adăugăm sare peste legume
  13. Etapă de gătit
    Într-un bol punem ouăle, adăugăm sare și piper și amestecăm cu un tel
  14. Etapă de gătit
    Într-o cratiță punem ulei de măsline la încins
  15. Etapă de gătit
    Tăiem coaja de la feliile de pâine și le punem în tigaie
  16. Etapă de gătit
    Adăugăm sare și piper
  17. Etapă de gătit
    Trecem legumele prin făină, ou și pesmet
  18. Etapă de gătit
    Punem legumele la prăjit într-o tigaie cu ulei încins
  19. Etapă de gătit
    Scoatem legumele pe un șervet de hârtie
  20. Etapă de gătit
    Tăiem felii subțiri de cașcaval
  21. Etapă de gătit
    Punem hârtie de copt pe o tavă și stropim cu puțină apă
  22. Etapă de gătit
    Frecăm feliile de pâine prăjită cu un cățel de usturoi
  23. Etapă de gătit
    Punem feliile de pâine în tavă și adăugăm legumele prăjite deasupra
  24. Etapă de gătit
    Adăugăm feliile de cașcaval deasupra
  25. Etapă de gătit
    Băgăm la cuptor pentru 10 minute
  26. Etapă de gătit
    Scoatem legumele de la cuptor
  27. Etapă de gătit
    Le punem pe o farfurie și adăugăm sosul de roșii
  28. Etapă de gătit
    Condimentăm cu puțin piper, adăugăm și puțin ulei de măsline