Ingrediente pentru remove add Porții300 gcarne de porc1 buckaiser ulei de măsline2 cepe2 morcovi salvie proaspătă mentă proaspătă supă de pui200 gmazăre unt sare piper oțet de merePregătește
1Feliem kaiserul în felii subțiri, pe lungime2Pe fiecare felie de kaiser punem câte o frunză de salvie și o bucată de carne de porc3Rulăm kaiserul și legăm pachețelul cu sfoară4Condimentăm cu sare și piper5Într-o cratiță încingem ulei de măsline6Punem pachețelele la rumenit7Întoarcem pachețelele ca să se rumenească pe toate părțile8Deglasăm cu puțină supă de pui9Punem capacul10Tăiem o ceapă foarte mărunt și o adăugăm peste carne11Adăugăm puțin oțet12Punem capacul și lăsăm pentru încă 5 minute13Curățăm ceapa și o tăiem mărunt14Într-o altă cratiță punem ulei de măsline la încins și călim ceapa15Curățăm morcovii și îi tăiem în cubulețe mici16Adăugăm morcovul peste ceapă și amestecăm17Adăugăm puțin unt18Turnăm puțină supă de pui peste ceapă și morcovi19Adăugăm mazărea și amestecăm20Mărunțim câteva frunze de mentă și o punem peste mazăre21Scoatem pachețelele de carne și le punem pe o farfurie22Adăugăm și mazărea23Stropim cu puțin sos de la carne24Ornăm cu câteva frunze de mentă25Condimentăm cu sare și piper
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal