Mâncare de mazăre cu carne de porc

Mod de preparare
30 min
Gata în
70 min
Nivel de dificultate
Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții
300 g
carne de porc
1 buc
kaiser
ulei de măsline
2
cepe
2
morcovi
salvie proaspătă
mentă proaspătă
supă de pui
200 g
mazăre
unt
sare
piper
oțet de mere

Mod de preparare

1
Feliem kaiserul în felii subțiri, pe lungime
2
Pe fiecare felie de kaiser punem câte o frunză de salvie și o bucată de carne de porc
3
Rulăm kaiserul și legăm pachețelul cu sfoară
4
Condimentăm cu sare și piper
5
Într-o cratiță încingem ulei de măsline
6
Punem pachețelele la rumenit
7
Întoarcem pachețelele ca să se rumenească pe toate părțile
8
Deglasăm cu puțină supă de pui
9
Punem capacul
10
Tăiem o ceapă foarte mărunt și o adăugăm peste carne
11
Adăugăm puțin oțet
12
Punem capacul și lăsăm pentru încă 5 minute
13
Curățăm ceapa și o tăiem mărunt
14
Într-o altă cratiță punem ulei de măsline la încins și călim ceapa
15
Curățăm morcovii și îi tăiem în cubulețe mici
16
Adăugăm morcovul peste ceapă și amestecăm
17
Adăugăm puțin unt
18
Turnăm puțină supă de pui peste ceapă și morcovi
19
Adăugăm mazărea și amestecăm
20
Mărunțim câteva frunze de mentă și o punem peste mazăre
21
Scoatem pachețelele de carne și le punem pe o farfurie
22
Adăugăm și mazărea
23
Stropim cu puțin sos de la carne
24
Ornăm cu câteva frunze de mentă
25
Condimentăm cu sare și piper