Mâncare de mazăre cu carne de porc


Mod de preparare
30 Min
Gata în
70 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 300 g
    carne de porc
  • 1 buc
    kaiser
  • ulei de măsline
  • 2
    cepe
  • 2
    morcovi
  • salvie proaspătă
  • mentă proaspătă
  • supă de pui
  • 200 g
    mazăre
  • unt
  • sare
  • piper
  • oțet de mere

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Feliem kaiserul în felii subțiri, pe lungime
  2. Etapă de gătit
    Pe fiecare felie de kaiser punem câte o frunză de salvie și o bucată de carne de porc
  3. Etapă de gătit
    Rulăm kaiserul și legăm pachețelul cu sfoară
  4. Etapă de gătit
    Condimentăm cu sare și piper
  5. Etapă de gătit
    Într-o cratiță încingem ulei de măsline
  6. Etapă de gătit
    Punem pachețelele la rumenit
  7. Etapă de gătit
    Întoarcem pachețelele ca să se rumenească pe toate părțile
  8. Etapă de gătit
    Deglasăm cu puțină supă de pui
  9. Etapă de gătit
    Punem capacul
  10. Etapă de gătit
    Tăiem o ceapă foarte mărunt și o adăugăm peste carne
  11. Etapă de gătit
    Adăugăm puțin oțet
  12. Etapă de gătit
    Punem capacul și lăsăm pentru încă 5 minute
  13. Etapă de gătit
    Curățăm ceapa și o tăiem mărunt
  14. Etapă de gătit
    Într-o altă cratiță punem ulei de măsline la încins și călim ceapa
  15. Etapă de gătit
    Curățăm morcovii și îi tăiem în cubulețe mici
  16. Etapă de gătit
    Adăugăm morcovul peste ceapă și amestecăm
  17. Etapă de gătit
    Adăugăm puțin unt
  18. Etapă de gătit
    Turnăm puțină supă de pui peste ceapă și morcovi
  19. Etapă de gătit
    Adăugăm mazărea și amestecăm
  20. Etapă de gătit
    Mărunțim câteva frunze de mentă și o punem peste mazăre
  21. Etapă de gătit
    Scoatem pachețelele de carne și le punem pe o farfurie
  22. Etapă de gătit
    Adăugăm și mazărea
  23. Etapă de gătit
    Stropim cu puțin sos de la carne
  24. Etapă de gătit
    Ornăm cu câteva frunze de mentă
  25. Etapă de gătit
    Condimentăm cu sare și piper