Ingrediente pentru remove add Porții200 gciuperci3 ouă ulei de măsline pesmet sau pâine toast usturoi250 mlsmântână lichidă pătrunjel proaspăt alune de pădurePregătește
1Etapă de gătitTăiem marginile feliilor de toast2Etapă de gătitPunem pâinea în blender3Etapă de gătitÎntr-o tigaie punem puțin ulei de măsline4Etapă de gătitPunem pâinea și o prăjim puțin în ulei5Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper6Etapă de gătitScoatem pesmetul prăjit pe un șervet de bucătărie7Etapă de gătitTocăm ceapa8Etapă de gătitPunem ulei la încins într-o tigaie9Etapă de gătitPunem ceapa la călit10Etapă de gătitTăiem cozile ciupercilor și le mărunțim, apoi le punem la călit peste ceapă11Etapă de gătitAdăugăm puțin pătrunjel12Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper13Etapă de gătitTurnăm smântâna lichidă14Etapă de gătitTăiem ciupercile în cubulețe15Etapă de gătitLe punem la călit într-o oală în care am încins puțin ulei16Etapă de gătitCondimentăm cu sare17Etapă de gătitTurnăm zeama de la ciupercile cubulețe călite peste amestecul de ciuperci, ceapă și smântână18Etapă de gătitPunem ciupercile cubulețe într-o tigaie și le călim în continuare cu un cățel de usturoi sfărâmat19Etapă de gătitSfărâmăm alunele și le prăjim puțin20Etapă de gătitAmestecăm alunele cu pesmetul21Etapă de gătitLuăm sosul de pe foc și îl lăsăm să se răcească22Etapă de gătitPunem sosul în blender23Etapă de gătitFierbem ouăle la fiert timp de 4-5 minute cât să rămână gălbenușul moale24Etapă de gătitTăiem partea de sus de la ou și îl punem în forma de ou25Etapă de gătitPunem alături crema de ciuperci și bucăți de ciuperci călite26Etapă de gătitPresărăm pesmetul amestecat cu alune27Etapă de gătitOrnăm cu câteva frunze de pătrunjel
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal