Tăiem vânăta în jumătăți pe care le crestăm. Stropim cu puțin ulei de măsline
2
Etapă de gătit
Le învelim în folie de staniol
3
Etapă de gătit
Învelim 2 ardei kapia în staniol
4
Etapă de gătit
Îi introducem la cuptor pentru 35 – 40 min
5
Etapă de gătit
Tăiem roșia în jumătăți, condimentăm cu ierburi de provence, sare și piper
6
Etapă de gătit
Le învelim în staniol și le punem la cuptor pentru 5 minute
7
Etapă de gătit
Tăiem ceapa în bucăți mari
8
Etapă de gătit
Punem cârnații pe bețe de frigărui, alternând cu bucăți de ceapă
9
Etapă de gătit
Scoatem roșiile de la cuptor, le condimentăm cu sare și piper și câteva picături de ulei de măsline
10
Etapă de gătit
Scoatem legumele de la cuptor
11
Etapă de gătit
Decojim ardeii kapia și îi curățăm de semințe
12
Etapă de gătit
Tăiem ardeii în fâșii subțiri
13
Etapă de gătit
Condimentăm cu sare și piper
14
Etapă de gătit
Adăugăm puțin ulei de măsline și puțin oțet balsamic
15
Etapă de gătit
Cu o lingură decojim vânăta
16
Etapă de gătit
Scurgem vânăta
17
Etapă de gătit
Condimentăm cu sare și piper
18
Etapă de gătit
Adăugăm puțin ulei
19
Etapă de gătit
Spargem 2 ouă într-un bol
20
Etapă de gătit
Condimentăm cu sare și piper
21
Etapă de gătit
Adăugăm puțină apă
22
Etapă de gătit
Amestecăm puțin
23
Etapă de gătit
Încingem puțin ulei într-o tigaie și răsturnăm ouăle bătute
24
Etapă de gătit
Amestecăm încontinuu cu o lingură de lemn, până devin cremoase
25
Etapă de gătit
Condimentăm cu sare și piper
26
Etapă de gătit
Punem cârnații pe grătarul încins și îi prăjim
27
Etapă de gătit
Pe o tavă punem hârtie de copt
28
Etapă de gătit
Punem ouăle, cârnații, salată de ardei copți, vinete coapte, o bucată de roșie coaptă, o lingură de cremă de brânză și câteva felii de pâine toast prăjită. Adăugăm și câteva măsline
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
cârnați
ouă
măsline verzi și negre
ardei kapia
vinete
brânză tartinabilă
pâine toast
roșii
mix de ierburi de provence
oțet balsamic
Mod de preparare
1
Etapă de gătit
Tăiem vânăta în jumătăți pe care le crestăm. Stropim cu puțin ulei de măsline
2
Etapă de gătit
Le învelim în folie de staniol
3
Etapă de gătit
Învelim 2 ardei kapia în staniol
4
Etapă de gătit
Îi introducem la cuptor pentru 35 – 40 min
5
Etapă de gătit
Tăiem roșia în jumătăți, condimentăm cu ierburi de provence, sare și piper
6
Etapă de gătit
Le învelim în staniol și le punem la cuptor pentru 5 minute
7
Etapă de gătit
Tăiem ceapa în bucăți mari
8
Etapă de gătit
Punem cârnații pe bețe de frigărui, alternând cu bucăți de ceapă
9
Etapă de gătit
Scoatem roșiile de la cuptor, le condimentăm cu sare și piper și câteva picături de ulei de măsline
10
Etapă de gătit
Scoatem legumele de la cuptor
11
Etapă de gătit
Decojim ardeii kapia și îi curățăm de semințe
12
Etapă de gătit
Tăiem ardeii în fâșii subțiri
13
Etapă de gătit
Condimentăm cu sare și piper
14
Etapă de gătit
Adăugăm puțin ulei de măsline și puțin oțet balsamic
15
Etapă de gătit
Cu o lingură decojim vânăta
16
Etapă de gătit
Scurgem vânăta
17
Etapă de gătit
Condimentăm cu sare și piper
18
Etapă de gătit
Adăugăm puțin ulei
19
Etapă de gătit
Spargem 2 ouă într-un bol
20
Etapă de gătit
Condimentăm cu sare și piper
21
Etapă de gătit
Adăugăm puțină apă
22
Etapă de gătit
Amestecăm puțin
23
Etapă de gătit
Încingem puțin ulei într-o tigaie și răsturnăm ouăle bătute
24
Etapă de gătit
Amestecăm încontinuu cu o lingură de lemn, până devin cremoase
25
Etapă de gătit
Condimentăm cu sare și piper
26
Etapă de gătit
Punem cârnații pe grătarul încins și îi prăjim
27
Etapă de gătit
Pe o tavă punem hârtie de copt
28
Etapă de gătit
Punem ouăle, cârnații, salată de ardei copți, vinete coapte, o bucată de roșie coaptă, o lingură de cremă de brânză și câteva felii de pâine toast prăjită. Adăugăm și câteva măsline