Mic dejun gurmand

Mod de preparare
10 min
Gata în
40 min
Nivel de dificultate
Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții
cârnați
ouă
măsline verzi și negre
ardei kapia
vinete
brânză tartinabilă
pâine toast
roșii
mix de ierburi de provence
oțet balsamic

Mod de preparare

1
Tăiem vânăta în jumătăți pe care le crestăm. Stropim cu puțin ulei de măsline
2
Le învelim în folie de staniol
3
Învelim 2 ardei kapia în staniol
4
Îi introducem la cuptor pentru 35 – 40 min
5
Tăiem roșia în jumătăți, condimentăm cu ierburi de provence, sare și piper
6
Le învelim în staniol și le punem la cuptor pentru 5 minute
7
Tăiem ceapa în bucăți mari
8
Punem cârnații pe bețe de frigărui, alternând cu bucăți de ceapă
9
Scoatem roșiile de la cuptor, le condimentăm cu sare și piper și câteva picături de ulei de măsline
10
Scoatem legumele de la cuptor
11
Decojim ardeii kapia și îi curățăm de semințe
12
Tăiem ardeii în fâșii subțiri
13
Condimentăm cu sare și piper
14
Adăugăm puțin ulei de măsline și puțin oțet balsamic
15
Cu o lingură decojim vânăta
16
Scurgem vânăta
17
Condimentăm cu sare și piper
18
Adăugăm puțin ulei
19
Spargem 2 ouă într-un bol
20
Condimentăm cu sare și piper
21
Adăugăm puțină apă
22
Amestecăm puțin
23
Încingem puțin ulei într-o tigaie și răsturnăm ouăle bătute
24
Amestecăm încontinuu cu o lingură de lemn, până devin cremoase
25
Condimentăm cu sare și piper
26
Punem cârnații pe grătarul încins și îi prăjim
27
Pe o tavă punem hârtie de copt
28
Punem ouăle, cârnații, salată de ardei copți, vinete coapte, o bucată de roșie coaptă, o lingură de cremă de brânză și câteva felii de pâine toast prăjită. Adăugăm și câteva măsline