Paste cu brânză


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal
Simplu și rapid de preparat, pastele cu brânză sunt iubite de toată lumea.

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

400 g
făină
4
ouă
100 g
Parmigiano Reggiano Selection
100 g
brânză maturată Selection
100 g
brânză gorgonzola
100 g
brânză Cheddar Selection
200 g
Smântână 20% grăsime
Unt

Mod de preparare

1
Frământăm 400 g de făină cu 4 ouă.
2
Adăugăm sare.
3
Presărăm puțină făină pe blat.
4
Întindem aluatul cu sucitorul.
5
Presărăm făină peste foaia de aluat.
6
Rulăm foaia.
7
Tăiem felii subțiri și egale.
8
Desfacem pastele și le lăsăm să se usuce puțin.
9
Punem apă la fiert.
10
Punem pastele la fiert.
11
Într-o tigaie punem puțin unt.
12
Adăugăm smântâna.
13
Rupem brânza gorgonzola și o adăugăm în tigaie, peste smântână.
14
Dăm brânza cheddar Selection pe răzătoare și o adăugăm în tigaie.
15
Radem și brânza maturată Selection deasupra.
16
Adăugăm și parmezan ras Selection.
17
Condimentăm cu puțin piper.
18
Scoatem pastele de la fiert și le punem în tigaie, peste sos.
19
Punem pastele pe farfurie.
20
Ornăm cu puțin parmezan ras.
21
Radem puțină nucă deasupra.
22
Condimentăm cu sare și piper.