Ingrediente pentru remove add Porții2 păstrăvi200 gfăină200 gmălai ulei de măsline ulei de floarea soarelui sare piper200 gorzo(paste)1 buchetbroccoli1 lingurămuștar oțet unt1 ceapăPregătește
1Etapă de gătitPunem la fiert orzo (pastele) în apă cu sare2Etapă de gătitAmestecăm din când în când3Etapă de gătitLe fierbem 5-10 minute, după care le lăsăm la scurs4Etapă de gătitÎntre timp, pregătim o vinegretă mai groasă5Etapă de gătitÎntr-un castron amestecăm o lingură de muștar, un pic de ulei, sare, piper și oțet6Etapă de gătitTăiem o ceapă și o călim în puțin ulei de măsline7Etapă de gătitAdăugăm puțină apă și ierburi aromatice8Etapă de gătitAdăugăm și orzo-ul (paste) fiert, sare și piper și 2 felii de unt și le lăsăm să se călească împreună câteva minute9Etapă de gătitÎntr-un vas, amestecăm făina și mălaiul10Etapă de gătitAdăugăm sare, piper și amestecăm11Etapă de gătitTăvălim peștele prin amestecul de făină și mălai12Etapă de gătitÎntr-o tigaie punem ulei de floarea soarelui pentru că rezistă mai bine la prăjit13Etapă de gătitPunem peștele în tigaie când uleiul este încins14Etapă de gătitÎl lăsăm câteva minute pe fiecare parte pentru că păstrăvul are pielea moale și carnea se pătrunde imediat15Etapă de gătitFierbem broccoli-ul16Etapă de gătitPeștele prăjit îl scoatem pe un tocător de lemn17Etapă de gătitCu un cuțit, tăiem peștele pe lung și cu o lingură scoatem bucăți file de pește18Etapă de gătitAranjăm bucățile de pește pe farfurie alături de orzo-ul aromat (paste) și broccoli-ul19Etapă de gătitLa final, adăugăm și câteva linguri de vinegretă peste broccoli
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal