Ingrediente pentru remove add Porții2 păstrăvi200 gfăină200 gmălai ulei de măsline ulei de floarea soarelui sare piper200 gorzo(paste)1 buchetbroccoli1 lingurămuștar oțet unt1 ceapăPregătește
1Punem la fiert orzo (pastele) în apă cu sare2Amestecăm din când în când3Le fierbem 5-10 minute, după care le lăsăm la scurs4Între timp, pregătim o vinegretă mai groasă5Într-un castron amestecăm o lingură de muștar, un pic de ulei, sare, piper și oțet6Tăiem o ceapă și o călim în puțin ulei de măsline7Adăugăm puțină apă și ierburi aromatice8Adăugăm și orzo-ul (paste) fiert, sare și piper și 2 felii de unt și le lăsăm să se călească împreună câteva minute9Într-un vas, amestecăm făina și mălaiul10Adăugăm sare, piper și amestecăm11Tăvălim peștele prin amestecul de făină și mălai12Într-o tigaie punem ulei de floarea soarelui pentru că rezistă mai bine la prăjit13Punem peștele în tigaie când uleiul este încins14Îl lăsăm câteva minute pe fiecare parte pentru că păstrăvul are pielea moale și carnea se pătrunde imediat15Fierbem broccoli-ul16Peștele prăjit îl scoatem pe un tocător de lemn17Cu un cuțit, tăiem peștele pe lung și cu o lingură scoatem bucăți file de pește18Aranjăm bucățile de pește pe farfurie alături de orzo-ul aromat (paste) și broccoli-ul19La final, adăugăm și câteva linguri de vinegretă peste broccoli
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal