Piept de pui umplut cu țelină la abur

Mod de preparare
20 min
Gata în
60 min
Nivel de dificultate
Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții
supă de pui
cuișoare
țelină apio
foi de viță de vie
varză
ardei gras
ceapă verde
dulceață de ceapă roșie
vișinată
ceapă
chilli
ulei de măsline

Mod de preparare

1
Curățăm pieptul de pui
2
Punem la fiert cuișoare și osul de la pieptul de pui
3
Taiem pieptul de pui în 2 și îl secționăm pe mijloc
4
Introducem câte o tijă de țelină apio în fiecare bucată de piept de pui
5
Condimentăm carnea cu piper și sare
6
Învelim bucățile de pui în foi de viță și le punem la abur, deaspra supei
7
Scoatem câteva foi întregi de varză
8
Tăiem ardeiul gras în cubulețe mici
9
Adăugăm la abur foile de varză și ceapa verde
10
Punem puțin ulei la încins într-o cratiță
11
Adăugăm vișinata și o lăsăm să scadă
12
Adaugăm chilli
13
Adăugăm o linguriță de dulceață de ceapă
14
Condimentăm cu sare și piper
15
Punem foile de varză pe farfurie
16
Scoatem pieptul de pui de la abur și înlăturăm doar o parte din foile de viță de vie
17
Tăiem o bucată și o punem peste foile de varză, pe farfurie
18
Adăugăm cubulețe de ardei gras
19
Condimentăm cu sare și piper
20
Adăugăm sosul de dulceață de ceapă