Într-o cratiță punem puțin ulei de măsline și unt, în care rumenim pulpele de pui
2
Etapă de gătit
Adăugăm o ceapă tocată mărunt
3
Etapă de gătit
Tăiem cârnații în bucăți de 5-6 cm. Îi adăugăm în cratiță și amestecăm, apoi condimentăm cu sare și piper și lăsăm la foc mic
4
Etapă de gătit
Lăsăm orezul la înmuiat și îl spălăm în 2-3 ape
5
Etapă de gătit
Călim în ulei de măsline jumătate de ceapă tocată mărunt. Adăugăm orezul și îl amestecăm puțin. - Punem apă, iar când dă în clocot, dăm focul mai mic
6
Etapă de gătit
Sfărâmăm câteva bucăți de turtă dulce peste carnea de pui și amestecăm, apoi turnăm berea și lăsăm la fiert
7
Etapă de gătit
Adăugăm o legătură întreagă de pătrunjel
8
Etapă de gătit
În altă cratiță călim jumătate de ceapă tocată mărunt pentru ciuperci
9
Etapă de gătit
Curățăm ciupercile și le tăiem în 4 sau în 6, în funcție de cât de mari sunt. Le punem în cratiță și adăugăm sare. Când ciupercile lasă zeamă, adăugăm ceapă și pătrunjel verde tocat
10
Etapă de gătit
Punem boia picantă peste cârnați, apoi putem deja aranja preparatul pe farfurie
11
Etapă de gătit
Pe un pat de orez punem ciupercile, apoi carnea, iar la final adăugăm sosul
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
1 kg
pulpe de pui superioare dezosate
6
cârnață picanți
500 g
ciuperci
2
cepe mari
300 g
orez
4 bucăți
turtă dulce
0.5 l
bere
pătrunjel
unt
ulei de măsline
boia picantă
Mod de preparare
1
Etapă de gătit
Într-o cratiță punem puțin ulei de măsline și unt, în care rumenim pulpele de pui
2
Etapă de gătit
Adăugăm o ceapă tocată mărunt
3
Etapă de gătit
Tăiem cârnații în bucăți de 5-6 cm. Îi adăugăm în cratiță și amestecăm, apoi condimentăm cu sare și piper și lăsăm la foc mic
4
Etapă de gătit
Lăsăm orezul la înmuiat și îl spălăm în 2-3 ape
5
Etapă de gătit
Călim în ulei de măsline jumătate de ceapă tocată mărunt. Adăugăm orezul și îl amestecăm puțin. - Punem apă, iar când dă în clocot, dăm focul mai mic
6
Etapă de gătit
Sfărâmăm câteva bucăți de turtă dulce peste carnea de pui și amestecăm, apoi turnăm berea și lăsăm la fiert
7
Etapă de gătit
Adăugăm o legătură întreagă de pătrunjel
8
Etapă de gătit
În altă cratiță călim jumătate de ceapă tocată mărunt pentru ciuperci
9
Etapă de gătit
Curățăm ciupercile și le tăiem în 4 sau în 6, în funcție de cât de mari sunt. Le punem în cratiță și adăugăm sare. Când ciupercile lasă zeamă, adăugăm ceapă și pătrunjel verde tocat
10
Etapă de gătit
Punem boia picantă peste cârnați, apoi putem deja aranja preparatul pe farfurie
11
Etapă de gătit
Pe un pat de orez punem ciupercile, apoi carnea, iar la final adăugăm sosul