Ingrediente pentru remove add Porții7 ciuperci champignon1 morcov1 ceapă300 gpiept de pui2 fireceapă verde Unt Foi de ravioli Pătrunjel1 gălbenuș de ou200 mlsmântână lichidă grasăPregătește
1Etapă de gătitPunem o bucată de piept de pui la fiert cu puțină sare.2Etapă de gătitTăiem un morcov în jumatăte.3Etapă de gătitPunem morcovul și o jumătate de ceapă la fiert cu pieptul de pui.4Etapă de gătitAdăugăm pătrunjel.5Etapă de gătitCeapa o tăiem în bucăți mai mari.6Etapă de gătitTăiem ciupercile în sferturi.7Etapă de gătitÎntr-o cratiță punem puțin unt, ulei de măsline.8Etapă de gătitPunem ceapa în oala cu ulei, adăugăm și ciupercile.9Etapă de gătitTurnăm smântâna lichidă peste legume.10Etapă de gătitLăsăm să fiarbă la foc mediu.11Etapă de gătitAdăugăm puțină zeamă de la pui peste legume.12Etapă de gătitLăsăm să fiarbă aproximativ 20 minute până scade.13Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper.14Etapă de gătitScoatem carnea de pui și o lăsăm să se răcească.15Etapă de gătitO tăiem cubulețe și o punem în blender împreună cu câteva ciuperci din fiertura de legume.16Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper.17Etapă de gătitAdăugăm câteva fire de pătrunjel.18Etapă de gătitAdăugăm jumătate de gălbenuș de ou.19Etapă de gătitTocăm totul în blender20Etapă de gătitStrecurăm zeama de la supă pe care o vom folosi să fierbem ravioli.21Etapă de gătitUmplem foile de ravioli cu compoziția din carne, ungem cu gălbenuș și împachetăm.22Etapă de gătitPunem ravioli la fiert în supa în care a fiert puiul.23Etapă de gătitStrecurăm sosul de la ciupercile fierte și îl punem în blender. Mixăm ca să devină mai fin.24Etapă de gătitTăiem cozile de la ceapa verde în bucăți mari.
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal