Ingrediente pentru remove add Porții Pesto San Fabio Ulei de măsline San Fabio Grana Padano San Fabio1 ceapă250 gOrez cu bob rotund200 mlvin alb300 gpiept de pui1 legăturămărar1 legăturăpătrunjel1 lămâie UntPregătește
1Tocăm ceapa mărunt.2Într-o tigaie punem puțin ulei de măsline la încins.3Punem ceapa la călit.4Adăugăm o parte din orez peste ceapă.5Stingem cu puțin vin.6Adăugăm și restul de orez.7Separat, punem carnea de pui la fiert.8Adăugăm supă de pui peste orez.9Radem Grana Padano San Fabio pe partea cea mai fină a răzătorii.10Amestecăm din când în când orezul ca să nu se prindă de tigaie.11Într-o altă tigaie punem Grana Padano ras la foc mic.12Mai adăugăm puțină supă de pui peste orez.13Într-un bol punem puțin mărar și puțin pătrunjel.14Adăugăm puțin ulei de măsline și puțină zeamă de lămâie.15Mai adăugăm puțină supă peste orez.16Lăsăm Grana Padano topit să se răcească.17Scoatem puiul de la fiert.18Condimentăm orezul cu sare și piper.19Într-o tigaie punem puțin ulei de măsline.20Adăugăm și puțin unt.21Tăiem puiul în cubulețe și le punem în tigaie.22Condimentăm puiul cu sare și piper.23Stropim și cu puțină zeamă de lămâie.24Mai adăugăm supă de pui peste orez.25Adăugăm Grana Padano ras peste orez.26Adăugăm și 3 bucăți de unt peste orez.27Adăugăm 3 linguri de pesto peste orez.28Punem 2-3 linguri de risotto pe o farfurie.29Adăugăm câteva bucățele de pui peste orez.30Adăugăm și amestecul de mărar, pătrunjel și zeamă de lămâie.31Ornăm cu bucățele de Grana Padano topit.32Condimentăm cu sare și piper.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal