Ruladă de pui


Gata în
60 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • lingură de lemn cu mâner circular, grătar și 4 furculițe
  • 1 kg
    piept de pui de la Hanul Boieresc
  • 1 buc.
    ardei gras roșu
  • cașcaval afumat de la Hanul Boieresc
  • șuncă afumată de la Hanul Boieresc
  • 100 g
    miere
  • 10 g
    boia afumată
  • 1 sul
    folie alimentară
  • 200 g
    bacon feliat

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Pentru rulada de pui pe care o pregătim, ne vom face propriul nostru rotisor din 4 furculițe și o lingură de lemn.
  2. accessibility.recipes.cookingstep

    Tăiem pieptul de pui de la Hanul Boieresc în fâșii subțiri, îl asezonăm cu sare, piper și boia afumată.


  3. accessibility.recipes.cookingstep

    Deasupra puiului venim pe rând cu un strat de muștar, ceafă de porc feliată, varză kale și cașcaval afumat.


  4. accessibility.recipes.cookingstep

    Rulăm toată bucata de carne pe lingură, o închidem la capete cu ardei gras tăiat pe jumătate și o învelim cu ceafă de porc și bacon.


  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Lăsăm rulada la rumenit pe grătar și suntem gata.