Ingrediente pentru remove add Porții anchois usturoi Grana Padano San Fabio3 ouă ulei măsline San Fabio ulei floarea soarelui200 gpiept de pui pâine toast bacon1 bucsalată verde roșii cherry1 morcov oală Vivess cu capacPregătește
1Etapă de gătitÎncingem puțin ulei de măsline San Fabio în 2 tigăi2Etapă de gătitÎndepărtăm marginea pâinii toast și după tăiem felia de pâine în fâșii3Etapă de gătitCondimentăm carnea de pui cu sare și piper4Etapă de gătitPunem carnea în oala Vivess și adăugăm capacul5Etapă de gătitPunem fâșiile de toast în cealaltă tigaie6Etapă de gătitAdăugăm un cățel de usturoi în tigaie, peste carne7Etapă de gătitAdăugăm puțină apă8Etapă de gătitPunem baconul în tigaie9Etapă de gătitÎn blender punem 2 căței de usturoi, anchois și Grana Padano San Fabio10Etapă de gătitAmestecăm și adăugăm un gălbenuș crud de ou11Etapă de gătitAdăugăm sare și piper și puțin ulei de floarea soarelui12Etapă de gătitAdăugăm puțină apă rece și amestecăm13Etapă de gătitScoatem baconul pe un șervet de hârtie14Etapă de gătitTăiem carnea de pui în fâșii lungi15Etapă de gătitRupem frunzele de salată16Etapă de gătitAdăugăm sosul de anchois și amestecăm17Etapă de gătitPunem salată pe farfurie18Etapă de gătitTăiem roșiile în jumătăți19Etapă de gătitTăiem morcovul în fâșii subțiri20Etapă de gătitTăiem 2 ouă fierte în jumătăți21Etapă de gătitAdăugăm câteva fâșii de bacon22Etapă de gătitAdăugăm câteva felii de piept de pui.23Etapă de gătitAdăugăm 1-2 linguri de sos deasupra24Etapă de gătitAdăugăm câteva fâșii de Grana Padano San Fabio
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal