Salată Caesar


Mod de preparare
10 Min
Gata în
40 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • anchois
  • usturoi
  • Grana Padano San Fabio
  • 3
    ouă
  • ulei măsline San Fabio
  • ulei floarea soarelui
  • 200 g
    piept de pui
  • pâine toast
  • bacon
  • 1 buc
    salată verde
  • roșii cherry
  • 1
    morcov
  • oală Vivess cu capac

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Încingem puțin ulei de măsline San Fabio în 2 tigăi
  2. Etapă de gătit
    Îndepărtăm marginea pâinii toast și după tăiem felia de pâine în fâșii
  3. Etapă de gătit
    Condimentăm carnea de pui cu sare și piper
  4. Etapă de gătit
    Punem carnea în oala Vivess și adăugăm capacul
  5. Etapă de gătit
    Punem fâșiile de toast în cealaltă tigaie
  6. Etapă de gătit
    Adăugăm un cățel de usturoi în tigaie, peste carne
  7. Etapă de gătit
    Adăugăm puțină apă
  8. Etapă de gătit
    Punem baconul în tigaie
  9. Etapă de gătit
    În blender punem 2 căței de usturoi, anchois și Grana Padano San Fabio
  10. Etapă de gătit
    Amestecăm și adăugăm un gălbenuș crud de ou
  11. Etapă de gătit
    Adăugăm sare și piper și puțin ulei de floarea soarelui
  12. Etapă de gătit
    Adăugăm puțină apă rece și amestecăm
  13. Etapă de gătit
    Scoatem baconul pe un șervet de hârtie
  14. Etapă de gătit
    Tăiem carnea de pui în fâșii lungi
  15. Etapă de gătit
    Rupem frunzele de salată
  16. Etapă de gătit
    Adăugăm sosul de anchois și amestecăm
  17. Etapă de gătit
    Punem salată pe farfurie
  18. Etapă de gătit
    Tăiem roșiile în jumătăți
  19. Etapă de gătit
    Tăiem morcovul în fâșii subțiri
  20. Etapă de gătit
    Tăiem 2 ouă fierte în jumătăți
  21. Etapă de gătit
    Adăugăm câteva fâșii de bacon
  22. Etapă de gătit
    Adăugăm câteva felii de piept de pui.
  23. Etapă de gătit
    Adăugăm 1-2 linguri de sos deasupra
  24. Etapă de gătit
    Adăugăm câteva fâșii de Grana Padano San Fabio