Sandwich cu ceafă de porc


Mod de preparare
15 Min
Gata în
30 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • ceafă de porc
  • brânză cheddar
  • sos de iaurt Meșterul Măcelar
  • ruccola
  • varză roșie
  • ulei de măsline
  • sare
  • 3 căței
    usturoi
  • 2
    cepe verzi
  • muștar
  • cimbru
  • condimente Meșterul Măcelar
  • foi de dafin
  • zahăr
  • 4
    baghete de pâine
  • 1
    lămâie
  • oală mică cu capac 28 cm Vivess

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Încingem puțin ulei de măsline în oala Vivess
  2. Etapă de gătit
    Condimentăm carnea cu sare, piper și condimente Meșterul Măcelar
  3. Etapă de gătit
    Punem carnea în oală și o lăsăm să se călească
  4. Etapă de gătit
    Într-un castron punem puțin ulei de măsline, muștar și vin alb
  5. Etapă de gătit
    Tăiem ceapa în 2 bucăți și o punem peste amestecul cu vin alb
  6. Etapă de gătit
    Adăugăm zahăr, cimbru, sare, piper și o foaie de dafin
  7. Etapă de gătit
    După ce carnea s-a rumenit pe ambele părți turnăm amestecul peste carne, în oală
  8. Etapă de gătit
    Adăugăm pătrunjel, puțină apă și o lăsăm să fiarbă la foc mic
  9. Etapă de gătit
    Tăiem carnea felii și o punem din nou în oală
  10. Etapă de gătit
    Punem capacul și o lăsăm la foc mic
  11. Etapă de gătit
    Tăiem varza mărunt și o amestecăm cu ruccola
  12. Etapă de gătit
    Adăugăm câteva frunze de pătrunjel
  13. Etapă de gătit
    Adăugăm o ceapă tăiată rondele
  14. Etapă de gătit
    Asezonăm cu zeamă de lămâie, ulei de măsline, sare și piper
  15. Etapă de gătit
    Tăiem câteva fâșii de brânză
  16. Etapă de gătit
    Tăiem bagheta de pâine pe lung
  17. Etapă de gătit
    Punem și sos de iaurt Meșterul Măcelar
  18. Etapă de gătit
    Adăugăm câteva bucăți de carne și salată
  19. Etapă de gătit
    La final adăugăm câteva felii de brânză Cheddar și extra sos de iaurt Meșterul Măcelar peste salată