1. home
  2. Retete
  3. Scovergă umplută

Scovergă umplută


Gata în
40 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

Faină de la Hanul Boieresc
Drojdie
Sare
Carne tocată de vită:
Ceapă
Usturoi
Pătrunjel
Piper negru măcinat
Pudră de ienibahar
Cașcaval afumat de la Hanul Boieresc
Muștar de casă de la Hanul Boieresc
Verdețuri din grădină

Mod de preparare

1
Prima dată plămădim aluatul, folosind faină, apă și sare.
2
Aromatizăm carnea cu mirodenii, ceapă calită și usturoi.
3
Formăm pârjoala și o prăjim cât să rămâna mai nefăcută la interior.
4

Întindem aluatul și îl umplem cu pârjoala acoperită de cașcaval afumat.


5

Prăjim scoverga în ulei, după care o scoatem și radem cașcaval afumat.


6

Sotăm verdețurile și ornam cu muștar și flori din grădină.

Poftă bună!