Ingrediente pentru remove add Porții5 medalioanesomon200 gorez50 gparmezan ras100 gpesmet1 legăturăpătrunjel1 legăturămărar Ulei de măsline Ulei de floarea soarelui Oțet2 ouă1 morcov1 ceapă mediePregătește
1Etapă de gătitSpălăm orezul în mai multe ape și apoi îl punem la fiert.2Etapă de gătitRupem vârfurile de la pătrunjel și de la mărar și le punem într-un mojar.3Etapă de gătitAdăugăm jumătate de cățel de usturoi ras pentru aromă.4Etapă de gătitAdăugăm puțin parmezan.5Etapă de gătitAdăugăm puțină sare, piper și sfărâmăm cu pistilul.6Etapă de gătitTurnăm puțin ulei de măsline și amestecăm.7Etapă de gătitTăiem morcovul în cubulețe mici.8Etapă de gătitTăiem ceapa mărunt.9Etapă de gătitStrecurăm orezul și îl întindem pe o tavă ca să se răcească mai ușor.10Etapă de gătitȘtergem medalioanele de somon cu un șervet de hârtie.11Etapă de gătitTăiem medalioanele în bucăți mai mici.12Etapă de gătitCondimentăm somonul cu sare, piper și puțin ulei de măsline.13Etapă de gătitAmestecăm pesto de mărar și pătrunjel cu pesmetul14Etapă de gătitPunem ulei la încins într-o tigaie și punem somonul la rumenit.15Etapă de gătitPunem hârtie de copt pe o tavă.16Etapă de gătitScoatem somonul din ulei și îl punem pe tava cu hârtie de copt.17Etapă de gătitPeste somon presărăm pesmetul amestecat cu pesto de pătrunjel și mărar.18Etapă de gătitPunem tava la cuptor timp de 5 minute.19Etapă de gătitÎntr-o tigaie punem ulei de floarea soarelui pe care îl încingem la foc mare.20Etapă de gătitPunem ceapa și morcovul tăiate mărunt și le călim puțin.21Etapă de gătitAdăugăm ouăle și amestecăm.22Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper.23Etapă de gătitPunem puțin oțet.24Etapă de gătitLa final, adăugăm orezul și amestecăm totul la temperatură mare.25Etapă de gătitPe o farfurie punem 2 linguri de orez, deasupra punem somonul, ornăm cu o felie de lămâie și condimentăm cu sare și piper.
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal