Ingrediente pentru remove add Porții5 medalioanesomon200 gorez50 gparmezan ras100 gpesmet1 legăturăpătrunjel1 legăturămărar Ulei de măsline Ulei de floarea soarelui Oțet2 ouă1 morcov1 ceapă mediePregătește
1Spălăm orezul în mai multe ape și apoi îl punem la fiert.2Rupem vârfurile de la pătrunjel și de la mărar și le punem într-un mojar.3Adăugăm jumătate de cățel de usturoi ras pentru aromă.4Adăugăm puțin parmezan.5Adăugăm puțină sare, piper și sfărâmăm cu pistilul.6Turnăm puțin ulei de măsline și amestecăm.7Tăiem morcovul în cubulețe mici.8Tăiem ceapa mărunt.9Strecurăm orezul și îl întindem pe o tavă ca să se răcească mai ușor.10Ștergem medalioanele de somon cu un șervet de hârtie.11Tăiem medalioanele în bucăți mai mici.12Condimentăm somonul cu sare, piper și puțin ulei de măsline.13Amestecăm pesto de mărar și pătrunjel cu pesmetul14Punem ulei la încins într-o tigaie și punem somonul la rumenit.15Punem hârtie de copt pe o tavă.16Scoatem somonul din ulei și îl punem pe tava cu hârtie de copt.17Peste somon presărăm pesmetul amestecat cu pesto de pătrunjel și mărar.18Punem tava la cuptor timp de 5 minute.19Într-o tigaie punem ulei de floarea soarelui pe care îl încingem la foc mare.20Punem ceapa și morcovul tăiate mărunt și le călim puțin.21Adăugăm ouăle și amestecăm.22Condimentăm cu sare și piper.23Punem puțin oțet.24La final, adăugăm orezul și amestecăm totul la temperatură mare.25Pe o farfurie punem 2 linguri de orez, deasupra punem somonul, ornăm cu o felie de lămâie și condimentăm cu sare și piper.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal