Ingrediente pentru remove add Porții6 ciuperci medii smântână vegetală1 legăturăpătrunjel1 buc.conopidă1 bucceapă1 bucțelină1 sfeclă ulei de măslinePregătește
1Tăiem țelina în bucăți mari2Curățăm o ceapa și o tăiem în jumătăți3Tăiem 3 straturi de folie de aluminiu4Punem țelina, ceapa, cățeii de usturoi cu tot cu coajă, câteva flori de conopidă, 2 crenguțe de cimbru, sare și piper5Strângem folia de aluminiu bine, astfel încât să nu iasă aburii deloc6Curățăm sfecla și o tăiem în bucăți mari7Pe o folie de aluminiu punem bucățile de sfeclă, ulei de măsline, sare, piper și cimbru. Împachetăm folia de aluminiu8Punem legumele la cuptor timp de 25 minute9Curățăm ciupercile și le tăiem în sferturi10Curățăm cea de-a doua ceapă și o tocăm mărunt11Într-o crăticioară punem la încins puțin ulei de măsline12Călim ciupercile în ulei de măsline și lăsăm pe foc până lasă zeamă13Adăugăm și ceapa tăiată mărunt14Punem sare și piper15Amestecăm și așteptăm să se mai evapore zeama16Adăugăm smântâna lichidă17Punem tot amestecul în blender și le pasăm18Răsturnăm crema înapoi în crăticioară și lăsăm să fiarbă la foc mic19Scoatem și legumele din cuptor20Punem crema de ciuperci într-o farfurie adâncă și punem deasupra bucățele de legume coapte21Ornăm cu pătrunjel tăiat mărunt
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de pește cu verdețuriChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Perișoare în supă avgolemonoChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de conopida cu fisticChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de lobodăChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă-cremă de țelină, păstârnac și broccoliChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă de puiChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe