Ingrediente pentru remove add Porții1 conopidă1 ceapă2 cartofi100 gfistic prăjit1 legăturăleurdă ulei de măsline semințe de ardei iutePregătește
1Într-o oală punem la încins puțin ulei de măsline2Tăiem ceapa mărunt3Tăiem cartofii în bucăți mai mari4Adăugăm și conopida5După ce le călim puțin adăugăm șupa de pui și le lăsăm să fiarbă6Adaugăm sare și piper7Curățăm fisticul de coajă8Tăiem cozile de la leurdă și tăiem frunzele în bucăți mari9Punem frunzele de leurdă într-un mojar și le sfărâmăm bine10Adaugăm ulei peste frunzele de leurdă11Adăugăm câteva semințe de ardei iute12Luăm legumele de pe foc13Scoatem o parte din zeamă și o punem deoparte14Cu un blender zdrobim legumele15Într-o farfurie adâncă punem un polonic jumătate de cremă16Adăugăm deasupra pesto de leurdă17Deasupra presărăm fistic sfărâmat și câteva semințe de ardei iute18Adăugăm și puțin ulei de măsline
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de pește cu verdețuriChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Perișoare în supă avgolemonoChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de ciuperciChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de lobodăChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă-cremă de țelină, păstârnac și broccoliChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă de puiChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe