Supă de pui


Gata în
60 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Supe și ciorbe

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 1
    pui întreg Hanul Boieresc
  • 1
    ceapă
  • 5
    morcovi
  • 1
    ardei gras galben
  • 1
    varză
  • 1 legătură
    pătrunjel
  • făină
  • sare
  • piper Hanul Boieresc
  • 4
    ouă

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Punem întreg puiul Hanul Boieresc la fiert în apă rece
  2. Etapă de gătit
    Tăiem morcovii bucăți mari
  3. Etapă de gătit
    Curățăm ceapa și o crestăm un pic
  4. Etapă de gătit
    Curățăm ardeiul și îl tăiem felii mari
  5. Etapă de gătit
    Tăiem jumătate de varză în 4 bucăți
  6. Etapă de gătit
    Luăm spuma de la pui
  7. Etapă de gătit
    Adăugăm ceapa, morcovul, pătrunjelul întreg și varza
  8. Etapă de gătit
    Când legumele sunt aproape fierte adăugam și ardeiul
  9. Etapă de gătit
    Condimentăm cu piper Hanul Boieresc și sare
  10. Etapă de gătit
    Pregătim tăițeii
  11. Etapă de gătit
    Facem un culcuș de făină și adăugăm cele 4 ouă
  12. Etapă de gătit
    Frământăm făina cu cele 4 ouă până se leagă
  13. Etapă de gătit
    Lăsăm aluatul la frigider câteva minute
  14. Etapă de gătit
    După întindem aluatul până obținem o foaie subțire
  15. Etapă de gătit
    Presărăm făină peste aluat
  16. Etapă de gătit
    Rulăm aluatul și începem să-l tăiem fâșii
  17. Etapă de gătit
    Când supa este gata, scoatem puiul
  18. Etapă de gătit
    Scoatem și legumele
  19. Etapă de gătit
    În supa rămasă adăugăm tăițeii și amestecăm
  20. Etapă de gătit
    Rupem câteva frunzulițe de pătrunjel
  21. Etapă de gătit
    Adăugăm în farfurii tăițeii și zeama
  22. Etapă de gătit
    Adăugăm și câteva frunzulițe de pătrunjel