Ingrediente pentru remove add Porții4 napi3 legăturileurdă3 legăturilobodă kaizer Hanul Boieresc150 gbrânză de burduf150 gtelemea de oaie boia piper2 ouă0.5 ceapă1 aluat de plăcintă congelat semințe de susan alb50 gunt ulei de măslinePregătește
1Etapă de gătitCurățăm 3-4 napi2Etapă de gătitÎi tăiem în bucățele și îi punem la fiert3Etapă de gătitCurățăm rădăcinile de la lobodă4Etapă de gătitTăiem cozile de la leurdă5Etapă de gătitAmestecăm brânza de burduf, brânza telemea6Etapă de gătitCondimentăm cu boia7Etapă de gătitStrivim cu ajutorul unei furculițe8Etapă de gătitCondimentăm cu piper9Etapă de gătitAmestecăm un ou10Etapă de gătitAmestecăm până se formează o pastă11Etapă de gătitPunem loboda la fiert în apă clocotită12Etapă de gătitO scoatem din oală într-un vas cu apă rece13Etapă de gătitPunem leurda la fiert14Etapă de gătitO scoatem într-un vas cu apă rece15Etapă de gătitTocăm ceapa mărunt16Etapă de gătitÎntr-o oală punem ulei de măsline și adăugăm ceapa17Etapă de gătitAdăugăm câteva frunze de leurdă și de lobodă18Etapă de gătitPăstrăm câteva fire de leurdă și de lobodă pentru decor și le tocăm mărunt19Etapă de gătitAdăugăm peste ceapa călită puțină apă de la napi20Etapă de gătitCondimentăm cu sare și piper21Etapă de gătitSeparăm un albuș de gălbenuș22Etapă de gătitAmestecăm gălbenușul cu puțină apă23Etapă de gătitCondimentăm cu sare și un vârf de linguriță de zahăr24Etapă de gătitAmestecăm bine și mai adăugăm puțină apă25Etapă de gătitPe o foaie de aluat punem amestecul de brânză și după rulăm foaia26Etapă de gătitUngem foile cu oul bătut cu apă27Etapă de gătitPresărăm semințe de susan28Etapă de gătitPunem grisinele într-o tigaie cu ulei și le prăjim29Etapă de gătitScoatem grisinele pe un șervet de hârtie30Etapă de gătitPunem amestecul de ceapă, leurdă și lobodă în blender și amestecăm31Etapă de gătitSeparat punem napii în blender, adăugăm untul, condimentăm cu sare32Etapă de gătitAdăugăm din apa în care au fiert napii și amestecăm33Etapă de gătitÎntr-un bol turnăm o parte din supa de napi și amestecăm cu o parte din amestecul de ceapă, leurdă și lobodă34Etapă de gătitTurnăm amestecul într-un castron35Etapă de gătitOrnăm cu câteva frunze de lobodă și leurdă36Etapă de gătitTăiem kaizerul în felii foarte subțiri37Etapă de gătitOrnăm supa cu feliuțe de kaizer38Etapă de gătitServim împreună cu două grisine
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de pește cu verdețuriChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Perișoare în supă avgolemonoChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de ciuperciChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de conopida cu fisticChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time40 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă-cremă de țelină, păstârnac și broccoliChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă de puiChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe