Ingrediente pentru remove add Porții4 napi3 legăturileurdă3 legăturilobodă kaizer Hanul Boieresc150 gbrânză de burduf150 gtelemea de oaie boia piper2 ouă0.5 ceapă1 aluat de plăcintă congelat semințe de susan alb50 gunt ulei de măslinePregătește
1Curățăm 3-4 napi2Îi tăiem în bucățele și îi punem la fiert3Curățăm rădăcinile de la lobodă4Tăiem cozile de la leurdă5Amestecăm brânza de burduf, brânza telemea6Condimentăm cu boia7Strivim cu ajutorul unei furculițe8Condimentăm cu piper9Amestecăm un ou10Amestecăm până se formează o pastă11Punem loboda la fiert în apă clocotită12O scoatem din oală într-un vas cu apă rece13Punem leurda la fiert14O scoatem într-un vas cu apă rece15Tocăm ceapa mărunt16Într-o oală punem ulei de măsline și adăugăm ceapa17Adăugăm câteva frunze de leurdă și de lobodă18Păstrăm câteva fire de leurdă și de lobodă pentru decor și le tocăm mărunt19Adăugăm peste ceapa călită puțină apă de la napi20Condimentăm cu sare și piper21Separăm un albuș de gălbenuș22Amestecăm gălbenușul cu puțină apă23Condimentăm cu sare și un vârf de linguriță de zahăr24Amestecăm bine și mai adăugăm puțină apă25Pe o foaie de aluat punem amestecul de brânză și după rulăm foaia26Ungem foile cu oul bătut cu apă27Presărăm semințe de susan28Punem grisinele într-o tigaie cu ulei și le prăjim29Scoatem grisinele pe un șervet de hârtie30Punem amestecul de ceapă, leurdă și lobodă în blender și amestecăm31Separat punem napii în blender, adăugăm untul, condimentăm cu sare32Adăugăm din apa în care au fiert napii și amestecăm33Într-un bol turnăm o parte din supa de napi și amestecăm cu o parte din amestecul de ceapă, leurdă și lobodă34Turnăm amestecul într-un castron35Ornăm cu câteva frunze de lobodă și leurdă36Tăiem kaizerul în felii foarte subțiri37Ornăm supa cu feliuțe de kaizer38Servim împreună cu două grisine
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de pește cu verdețuriChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Perișoare în supă avgolemonoChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de ciuperciChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de conopida cu fisticChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă-cremă de țelină, păstârnac și broccoliChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă de puiChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe