Ingrediente pentru remove add Porții1 kgcarne de porc Ulei de floarea soarelui Sare grunjoasă500 gmălai4 căței de usturoi Boia (dulce sau picantă) Pătrunjel uscat Pătrunjel proaspăt1 litrulapte Brânză de burdufPregătește
11Tăiem carnea în bucăți.22Punem ulei la încins într-un ceaun.33Punem carnea la prăjit și presărăm sare grunjoasă.44Adăugăm un litru de apă, punem capacul și lăsăm să fiarbă la foc mic.55Curățăm usturoiul și îl tocăm mărunt.66Adăugăm usturoiul peste carne și lăsăm să mai fiarbă.77Într-o oală punem apă la fiert pentru mămăligă.88Adăugăm sare grunjoasă99Adăugăm mălaiul și o lăsăm să fiarbă.1010Amestecăm cu o lingură de lemn.1111 Adăugăm puțin lapte și amestecăm cu un tel.1212Întindem hărtie de copt și o ungem cu puțin ulei.1313 Răsturnăm mămăliga pe hârtia de copt, o întindem și o lăsăm să se răcească.1414Într-o tigaie încingem puțin ulei.1515Adăugăm boia și pătrunjel.1616Tăiem mamaliga cu un pahar sau cu un castron și o punem la prăjit în tigaie.1717Punem câteva bucăți de carne într-o farfurie peste mămăligă.1818Adăugăm câteva bucățele de brânză.1919Condimentăm cu sare și piper.2020Adăugăm sos de la carne.2121Adăugăm pătrunjel proaspăt.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal