Zacuscă de pește cu bruschete


Gata în
40 Min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • macrou
  • ceapă
  • ardei gras roșu
  • ardei gras galben
  • roșii
  • usturoi
  • foi de dafin
  • lămâie
  • pătrunjel
  • 6 felii
    pâine
  • măsline PENNY
  • piper Hanul Boieresc
  • cimbru Hanul Boieresc
  • ulei PENNY

Mod de preparare

  1. Etapă de gătit
    Pe o tavă de cuptor punem hârtie de copt
  2. Etapă de gătit
    Așezăm peștele
  3. Etapă de gătit
    Îl stropim cu puțin ulei PENNY și zeamă de lămâie
  4. Etapă de gătit
    Adăugăm peste pește o roșie tăiată în 4
  5. Etapă de gătit
    Condimentăm cu cimbru Hanul Boieresc
  6. Etapă de gătit

    Adăugăm și o ceapă tăiată cubulețe


  7. Etapă de gătit
    Adăugăm 2 căței de usturoi sfărâmați cu un cuțit
  8. Etapă de gătit
    Punem peștele la cuptor pentru 20 de minute
  9. Etapă de gătit
    Într-o oală mai mare punem un sfert de sticlă de ulei PENNY
  10. Etapă de gătit
    Tocăm ceapa și o călim
  11. Etapă de gătit
    Tăiem cubulețe 1 ardei capia, 1 ardei gras roșu și 1 ardei gras galben
  12. Etapă de gătit
    Tocăm 1 cățel de usturoi și îl adăugăm peste legume
  13. Etapă de gătit
    Curățăm de coajă 2 roșii, le tocăm și le adăugăm în oală
  14. Etapă de gătit
    Condimentăm cu cimbru și piper Hanul Boieresc, sare și 2 foi de dafin
  15. Etapă de gătit
    Tocăm mărunt câteva măsline negre PENNY și le adăugăm peste amestecul de legume
  16. Etapă de gătit
    Scoatem peștele de la cuptor
  17. Etapă de gătit

    După ce s-a răcit, curățăm peștii de piele și oase


  18. Etapă de gătit
    Oprim focul și adăugăm bucățile de pește
  19. Etapă de gătit
    Tocăm puțin pătrunjel și îl adăugăm peste feliile de pâine cu zacuscă