Ingrediente pentru remove add Porții Făină albă de grâu PENNY Ouă Cartofi Prune Coniac Scorțisoară Zahăr brun PENNY Pesmet Nucșoară Zahăr pudră PENNY Ulei de floarea soarelui PENNY Unt PENNYPregătește
1Etapă de gătitFierbem cartofii2Etapă de gătitPunem apă la fiert într-o oală mare3Etapă de gătitPunem puțin unt PENNY într-o tigaie și adăugăm pesmetul cât să fie puțin crocant4Etapă de gătitScoatem sâmburii de la prune5Etapă de gătitÎn tigaia în care am pregătit pesmetul adăugăm puțin unt6Etapă de gătitTragem prunele în tigaie7Etapă de gătitAdăugăm puțin zahăr brun8Etapă de gătitAdăugăm coniacul peste prune cât să se flambeze9Etapă de gătitÎntr-un castron radem cartofii fierți pe răzătoarea mică10Etapă de gătitAdăugăm zahăr pudră, un ou întreg și un gălbenuș11Etapă de gătitAdăugăm puțină făină cât să se lege12Etapă de gătit Luăm câte o prună și formăm găluștele13Etapă de gătitPunem apa la fiert14Etapă de gătitCând fierbe apa adăugăm câte 3-4 găluște15Etapă de gătitLe lăsăm puțin pe foc, cât să fiarbă, dar să rămână întregi16Etapă de gătitCând se ridică la suprafața apei, înseamnă că sunt fierte17Etapă de gătitLe scoatem într-o sită și le lăsăm să se scurgă18Etapă de gătitLa final, tăvălim găluștele prin amestecul de pesmet
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert