Ingrediente pentru remove add Porții Făină albă de grâu PENNY Ouă Cartofi Prune Coniac Scorțisoară Zahăr brun PENNY Pesmet Nucșoară Zahăr pudră PENNY Ulei de floarea soarelui PENNY Unt PENNYPregătește
1Fierbem cartofii2Punem apă la fiert într-o oală mare3Punem puțin unt PENNY într-o tigaie și adăugăm pesmetul cât să fie puțin crocant4Scoatem sâmburii de la prune5În tigaia în care am pregătit pesmetul adăugăm puțin unt6Tragem prunele în tigaie7Adăugăm puțin zahăr brun8Adăugăm coniacul peste prune cât să se flambeze9Într-un castron radem cartofii fierți pe răzătoarea mică10Adăugăm zahăr pudră, un ou întreg și un gălbenuș11Adăugăm puțină făină cât să se lege12 Luăm câte o prună și formăm găluștele13Punem apa la fiert14Când fierbe apa adăugăm câte 3-4 găluște15Le lăsăm puțin pe foc, cât să fiarbă, dar să rămână întregi16Când se ridică la suprafața apei, înseamnă că sunt fierte17Le scoatem într-o sită și le lăsăm să se scurgă18La final, tăvălim găluștele prin amestecul de pesmet
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert