1Curățăm prunele de sâmburi2Punem zahărul peste prune3Lăsăm zahărul cu prunele jumătate de oră4Punem prunele cu zahăr într-o oală cu fund mai gros, la temperatură mare5Amestecăm încontinuu6Turnăm lichior și flambăm7Adăugăm zeama de la o jumătate de lâmâie8Adăugăm câteva felii de ardei iute9Punem capacul10Lăsăm la foc mic timp de o oră, amestecând din când în când11Scoatem capacul și lăsăm focul mai mic12Amestecăm din când în când13Lăsăm să se răcească14Punem în borcane, le punem capacul și le întoarcem invers, timp de 24 de ore
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert