Ingrediente pentru remove add Porții Miere PENNY 5 piersici coapte bine Alune 1 lămâie Zahăr brun Pregătește
1 Curățăm piersicile de coajă și le tăiem felii 2 Pasăm piersicile cu blenderul 3 Adăugăm 3-4 linguri de miere PENNY și puțină zeamă de lămâie 4 Turnăm amestecul într-un recipient rezistent la îngheț 5 Recipientul ar trebui să fie umplut doar pe jumătate 6 Din 10 în 10 minute amestecăm prin sorbet, cât să spargem crusta care se formează de la îngheț 7 Ținem sorbetul la congelator până îngheață 8 Între timp, sfărâmăm alunele 9 Punem zahărul la topit în tigaia Vivess 10 Adăugăm alunele și amestecăm 11 Pe o hârtie de copt întindem caramelul cu alune 12 După ce s-a întărit, îl măcinăm pentru a obține pudră de caramel 13 Strecurăm pudra de caramel în așa fel încât să rămână foarte fină 14 Într-un bol adăugăm 2-3 cupe de sorbet 15 Presărăm pudră de caramel peste 16 La final adăugăm câteva bucăți de caramel nemăcinat
play_circle_outline access_time 30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu alune Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu banane Chef: Margot Categorie Desert
play_circle_outline access_time 50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezea Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake Categorie Desert
play_circle_outline access_time 90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguri Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americane Chef: Nicola Categorie Desert
play_circle_outline access_time 30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicare Categorie Desert
play_circle_outline access_time 45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulci Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnă Chef: Nicolai Categorie Desert
play_circle_outline access_time 50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceață Chef: Nicolai Categorie Desert