Ingrediente pentru remove add Porții300 gciocolată200 gunt7 ouă700 gzahăr100 gfaină Forme de aluminiuPregătește
1Etapă de gătitTopim ciocolata la bain-marie.2Etapă de gătitAmestecam ouăle cu zahărul.3Etapă de gătitPresărăm făina peste amestec și o încorporăm cu grijă.4Etapă de gătitAdăugăm untul tăiat în cubulețe peste ciocolata topită.5Etapă de gătitUngem formele de aluminiu cu unt.6Etapă de gătitTapetăm formele cu făină.7Etapă de gătitÎncorporăm ciocolata în amestecul de ouă, zahăr și făină.8Etapă de gătitTurnăm compoziția în forme.9Etapă de gătitBăgăm la cuptor pentru 8-10 minute.10Etapă de gătitServim cu topping de înghețată de whisky.
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert