Ingrediente pentru remove add Porții300 gciocolată200 gunt7 ouă700 gzahăr100 gfaină Forme de aluminiuPregătește
1Topim ciocolata la bain-marie.2Amestecam ouăle cu zahărul.3Presărăm făina peste amestec și o încorporăm cu grijă.4Adăugăm untul tăiat în cubulețe peste ciocolata topită.5Ungem formele de aluminiu cu unt.6Tapetăm formele cu făină.7Încorporăm ciocolata în amestecul de ouă, zahăr și făină.8Turnăm compoziția în forme.9Băgăm la cuptor pentru 8-10 minute.10Servim cu topping de înghețată de whisky.
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert