Ingrediente pentru remove add Porții300 gcarne de porc1 buckaiser ulei de măsline2 cepe2 morcovi salvie proaspătă mentă proaspătă supă de pui200 gmazăre unt sare piper oțet de merePregătește
1accessibility.recipes.cookingstepFeliem kaiserul în felii subțiri, pe lungime2accessibility.recipes.cookingstepPe fiecare felie de kaiser punem câte o frunză de salvie și o bucată de carne de porc3accessibility.recipes.cookingstepRulăm kaiserul și legăm pachețelul cu sfoară4accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper5accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o cratiță încingem ulei de măsline6accessibility.recipes.cookingstepPunem pachețelele la rumenit7accessibility.recipes.cookingstepÎntoarcem pachețelele ca să se rumenească pe toate părțile8accessibility.recipes.cookingstepDeglasăm cu puțină supă de pui9accessibility.recipes.cookingstepPunem capacul10accessibility.recipes.cookingstepTăiem o ceapă foarte mărunt și o adăugăm peste carne11accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin oțet12accessibility.recipes.cookingstepPunem capacul și lăsăm pentru încă 5 minute13accessibility.recipes.cookingstepCurățăm ceapa și o tăiem mărunt14accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o altă cratiță punem ulei de măsline la încins și călim ceapa15accessibility.recipes.cookingstepCurățăm morcovii și îi tăiem în cubulețe mici16accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm morcovul peste ceapă și amestecăm17accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin unt18accessibility.recipes.cookingstepTurnăm puțină supă de pui peste ceapă și morcovi19accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm mazărea și amestecăm20accessibility.recipes.cookingstepMărunțim câteva frunze de mentă și o punem peste mazăre21accessibility.recipes.cookingstepScoatem pachețelele de carne și le punem pe o farfurie22accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și mazărea23accessibility.recipes.cookingstepStropim cu puțin sos de la carne24accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu câteva frunze de mentă25accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal