Ingrediente pentru remove add Porții 1/2 Pachet foietaj pentru copt1 kgMere100 gUnt 82% grăsime100 gZahăr tos Mentă Scorțișoară pudră Zahăr pudrăPregătește
1Curățăm merele de coajă, le tăiem în jumătate și secționăm fiecare jumătate în felii subțiri.2Punem aluatul pentru foietaj într-o tavă unsă cu unt.3Așezăm jumătățile de mere feliate deasupra aluatului, înclinând ușor feliile în aceeași direcție. 4Adăugăm deasupra merelor zahărul, scorțișoara și câte o bucățică de unt din loc în loc.5Dăm la cuptor până se rumenește.6Adăugăm la final zahăr pudră și mentă.
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert