
Mere și generozitate în foietaj pufos
Gata în
50 min
Nivel de dificultate
Categorie
- Desert
Tot ce-i mai bun și aromat, într-un foietaj pregătit cu generozitate la tavă.
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
1/2 Pachet foietaj pentru copt
1 kg
Mere
100 g
Unt 82% grăsime
100 g
Zahăr tos
Mentă
Scorțișoară pudră
Zahăr pudră
Mod de preparare
1
Curățăm merele de coajă, le tăiem în jumătate și secționăm fiecare jumătate în felii subțiri.
2
Punem aluatul pentru foietaj într-o tavă unsă cu unt.
3
Așezăm jumătățile de mere feliate deasupra aluatului, înclinând ușor feliile în aceeași direcție.
4
Adăugăm deasupra merelor zahărul, scorțișoara și câte o bucățică de unt din loc în loc.
5
Dăm la cuptor până se rumenește.
6
Adăugăm la final zahăr pudră și mentă.