Ingrediente pentru remove add Porții 1/2 Pachet foietaj pentru copt1 kgMere100 gUnt 82% grăsime100 gZahăr tos Mentă Scorțișoară pudră Zahăr pudrăPregătește
1Etapă de gătitCurățăm merele de coajă, le tăiem în jumătate și secționăm fiecare jumătate în felii subțiri.2Etapă de gătitPunem aluatul pentru foietaj într-o tavă unsă cu unt.3Etapă de gătitAșezăm jumătățile de mere feliate deasupra aluatului, înclinând ușor feliile în aceeași direcție. 4Etapă de gătitAdăugăm deasupra merelor zahărul, scorțișoara și câte o bucățică de unt din loc în loc.5Etapă de gătitDăm la cuptor până se rumenește.6Etapă de gătitAdăugăm la final zahăr pudră și mentă.
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert