Ingrediente pentru remove add Porții1 lLapte BONI de 3.5% grăsime150 grde zahăr100 gde orez PENNY Coajă de portocală Ciocolată albă Dulceață de mere și pere cu lavandă UAUU!Pregătește
1Punem într-o oală laptele BONI la fiert2Adăugăm zahărul și orezul PENNY3Reducem treptat intensitatea focului de la aragaz4Amestecăm constant5Adăugăm ciocolata albă rasă6Oprim focul în momentul în care orezul cu lapte este cremos7Nu îl lăsăm să fiarbă mai mult8La final adăugăm în bol dulceața de mere și pere cu lavandă UAUU!
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert