Ingrediente pentru remove add Porții300 gfructe de pădure congelate200 gde zahăr tos50 gzahăr pudră150 gfăină200 mlapă5 ouă50 gfăină Vanilie400 giaurt Zeamă de lamâie Coajă de lamâie50 gmigdale5 căpșuni Mentă proaspătă Dulceață de zmeurăPregătește
1Punem fructele de pădure într-o oală,2Adăugăm 3 linguri de zahăr și apa.3Le punem la foc mic și amestecăm din când în când.4Amestecăm cu blenderul, apoi strecurăm semințele și o lăsăm la foc mic.5Separăm albușurile de gălbenușuri.6Batem albușurile spumă cu o parte din zahăr.7Separat amestecăm gălbenușurile cu zahărul pudră.8Cernem făina și o adăugăm treptat peste gălbenușurile bătute cu zahăr.9Încorporăm spuma de albușuri cu gălbenușurile amestecate cu zahăr și făină.10Încingem cuptorul la 150 grade timp de 10 – 15 min.11Pe tava cuptorului întindem hârtie de copt.12Turnăm amestecul în tavă și îl intindem.13Lăsăm la cuptor timp de 10 – 15 min.14Scoatem aluatul de la cuptor, îl punem pe un prosop de bucătărie și îl rulăm cât este cald.15Omogenizăm iaurtul.16Amestecăm iaurtul cu o lingură de zahăr și coaja de lămâie.17Prăjim midgalele într-o tigaie.18Întindem hartie de copt pe blat și strivim migdalele cu un făcăleț.19Intindem dulceața de zmeură pe blat.20Pe o farfurie punem siropul de fructe de pădure și amestecul de iaurt.21Tăiem felii din ruladă și pe punem în farfurie.22Adăugăm felii de căpșuni.23Ornăm cu frunze de mentă.24Presărăm migdale.
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert