Ingrediente pentru remove add Porții500 gcarne de porc tocată5 cepe200 mllapte6 felii de pâine5 ouă3 cartofi Muștar Chili sau hrean PesmetPregătește
1Punem feliile de pâine la înmuiat în lapte2Tăiem ceapa mărunt3Amestecăm ceapa tăiată mărunt cu carnea tocată4Adăugăm 2 ouă, sare, piper și pâinea înmuiată în lapte5Când avem amestecul gata, începem să formăm pârjoalele cât mai plate6Într-un castron spargem un ou întreg, adăugăm un strop de apă, sare și piper7Dăm prin ou și prin pesmet fiecare pârjoală, după care le prăjim în tigaia cu uleiul încins8Curățăm cartofii, îi tăiem felii subțiri și îi punem în apă9Lăsăm cartofii în apă pentru jumătate de oră10Scurgem cartofii și îi prăjim11Îi scoatem într-un castron cu șervețele să se scurgă de ulei și adăugăm sare12Fierbem un ou pentru maioneză și folosim doar gălbenușul13Într-un castron punem gălbenușul fiert, alături de unul crud14Adăugăm sare, piper. muștar și zeamă de lămâie15Adăugăm ulei constant și amestecăm până obținem cantitatea dorită16Pentru ca maioneza să fie picantă adăugăm chilli sau hrean
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal