Ingrediente pentru remove add Porții400 gpaste conchiglie200 gșuncă feliată pesmet smântână2 ouă lapte făină dovlecel1 ceapă300 gcașcaval afumatPregătește
1Pentru că în bucătărie e bine să începem cu ceea ce ne ia mai mult timp, fierbem întâi apa cu sare pentru paste.2Tocăm ceapa mărunt, o călim și condimentăm cu sare și piper.3Radem dovlecelul pe răzătoare și îl adăugăm apoi în tigaie, împreună cu ceapa.4Batem 2 ouă cu telul, adăugăm 5 linguri bune de smântână și condimentăm cu sare și piper.5Completăm cu puțin lapte și amestecam bine cu telul.6Tăiem șunca în bucățele.7Radem cașcaval afumat.8Fierbem pastele cât scrie pe ambalaj și amestecăm la început să nu se lipească. Scurgem apa când s-au fiert. Condimentăm cu sare și piper.9Luăm tigaia cu ceapă și dovlecel de pe foc.10Încingem cuptorul.11Punem pastele într-un bol, adăugăm compoziția de ou și smântână, amestecăm și șunca, dovleceii și jumătate din cantitatea de cașcaval.12Turnăm toată compoziția într-un vas potrivit pentru cuptor.13Mai punem puțină compoziție din ou și smântână și cașcaval ras pe deasupra.14Presărăm o mână de pesmet.15Coacem 5 -7 min în cuptor la 180 grade.16Scoatem din cuptor când s-a rumenit.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal