Ingrediente pentru remove add Porții150 mlsuc de ananas100 gmargarină vegetală1 kgprune70 gfăină70 gmigdale70 gnuci70 galune200 gsmochine uscatePregătește
1Etapă de gătitCurățăm prunele și le scoatem sâmburii2Etapă de gătitÎncingem o tigaie, în care punem o lingură de zahăr. Punem prunele în tigaie, apoi turnăm sucul de ananas. Amestecăm până se topește zahărul3Etapă de gătitMixăm în blender migdalele, nucile și alunele. Le amestecăm cu făina, margarina și zahărul4Etapă de gătitFrământăm cu mâna până obținem o compoziție sfărâmicioasă5Etapă de gătitPunem prunele în tava pentru cuptor, iar pe deasupra presărăm compoziția de nuci6Etapă de gătitTăiem mărunt smochinele, iar bucățelele le presărăm pe deasupra7Etapă de gătitLăsăm la cuptor timp de 25 – 30 de minute, la temperatura de 180 de grade8Etapă de gătitCând e gata scoatem din cuptor, iar desertul se poate servi atât cald, cât și rece
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 Min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert