Ingrediente pentru remove add Porții1 portocală1 tabletăciocolată neagră piper negru200 gunt3 ouă200 gzahăr50 gfăină50 gnucă întreagăPregătește
1Curățăm coaja de la o portocală, evitând partea albă2Tăiem fâșii subțiri coaja de portocală3Într-o oală punem la fiert puțină apă și adăugăm coaja de portocală4Schimbăm apa de la coaja de portocală și lăsăm să fiarbă5Aruncăm și a doua apă6Adăugăm 100 g de grame de zahăr peste coaja de portocale7Adăugăm puțină apă8Adăugăm puțin piper și sare9Lăsăm la foc mic să se confieze coaja de portocală10Punem ciocolata la topit la bain-marie11Adăugăm untul tăiat cuburi peste ciocolată12Punem ouăle întregi într-un vas13Adăugăm 100 g zahăr peste ouă14Batem ouăle cu zahărul până se topește15Încorporăm făina în amestecul de ouă cu zahăr16Încorporăm ciocolata topită în amestecul de ouă, zahăr și făină17Adăugăm o parte din portocala confiată18Ungem o formă cu unt și tapetăm cu puțină făină19Turnăm tot amestecul în formă20Adăugăm câteva nuci21Punem la cuptor 15-20 minute, la 180 grade22Scoatem prăjitura de la cuptor și o lăsăm câteva minute să se răcească23Feliem prăjitura și așezăm bucățile pe o farfurie24Adăugăm deasupra restul de sirop de coajă de portocală
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert