Ingrediente pentru remove add Porții anchois usturoi Grana Padano San Fabio3 ouă ulei măsline San Fabio ulei floarea soarelui200 gpiept de pui pâine toast bacon1 bucsalată verde roșii cherry1 morcov oală Vivess cu capacPregătește
1Încingem puțin ulei de măsline San Fabio în 2 tigăi2Îndepărtăm marginea pâinii toast și după tăiem felia de pâine în fâșii3Condimentăm carnea de pui cu sare și piper4Punem carnea în oala Vivess și adăugăm capacul5Punem fâșiile de toast în cealaltă tigaie6Adăugăm un cățel de usturoi în tigaie, peste carne7Adăugăm puțină apă8Punem baconul în tigaie9În blender punem 2 căței de usturoi, anchois și Grana Padano San Fabio10Amestecăm și adăugăm un gălbenuș crud de ou11Adăugăm sare și piper și puțin ulei de floarea soarelui12Adăugăm puțină apă rece și amestecăm13Scoatem baconul pe un șervet de hârtie14Tăiem carnea de pui în fâșii lungi15Rupem frunzele de salată16Adăugăm sosul de anchois și amestecăm17Punem salată pe farfurie18Tăiem roșiile în jumătăți19Tăiem morcovul în fâșii subțiri20Tăiem 2 ouă fierte în jumătăți21Adăugăm câteva fâșii de bacon22Adăugăm câteva felii de piept de pui.23Adăugăm 1-2 linguri de sos deasupra24Adăugăm câteva fâșii de Grana Padano San Fabio
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal