Salată Caesar


Mod de preparare
10 min
Gata în
40 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

anchois
usturoi
Grana Padano San Fabio
3
ouă
ulei măsline San Fabio
ulei floarea soarelui
200 g
piept de pui
pâine toast
bacon
1 buc
salată verde
roșii cherry
1
morcov
oală Vivess cu capac

Mod de preparare

1
Încingem puțin ulei de măsline San Fabio în 2 tigăi
2
Îndepărtăm marginea pâinii toast și după tăiem felia de pâine în fâșii
3
Condimentăm carnea de pui cu sare și piper
4
Punem carnea în oala Vivess și adăugăm capacul
5
Punem fâșiile de toast în cealaltă tigaie
6
Adăugăm un cățel de usturoi în tigaie, peste carne
7
Adăugăm puțină apă
8
Punem baconul în tigaie
9
În blender punem 2 căței de usturoi, anchois și Grana Padano San Fabio
10
Amestecăm și adăugăm un gălbenuș crud de ou
11
Adăugăm sare și piper și puțin ulei de floarea soarelui
12
Adăugăm puțină apă rece și amestecăm
13
Scoatem baconul pe un șervet de hârtie
14
Tăiem carnea de pui în fâșii lungi
15
Rupem frunzele de salată
16
Adăugăm sosul de anchois și amestecăm
17
Punem salată pe farfurie
18
Tăiem roșiile în jumătăți
19
Tăiem morcovul în fâșii subțiri
20
Tăiem 2 ouă fierte în jumătăți
21
Adăugăm câteva fâșii de bacon
22
Adăugăm câteva felii de piept de pui.
23
Adăugăm 1-2 linguri de sos deasupra
24
Adăugăm câteva fâșii de Grana Padano San Fabio