
Scovergă umplută
Gata în
40 min
Nivel de dificultate
Categorie
- Fel principal
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
300 g
Faină de la Hanul Boieresc
10 g
Drojdie
10 g
Sare
300 g
Carne tocată de vită
80 g
Ceapă
7 g
Usturoi
1 legătură
Pătrunjel
1 praf
Piper negru măcinat
1 praf
Pudră de ienibahar
100 g
Cașcaval afumat de la Hanul Boieresc
50 g
Muștar de casă de la Hanul Boieresc
1 legătură
Verdețuri din grădină
Mod de preparare
1
Prima dată plămădim aluatul, folosind faină, apă și sare.
2
Aromatizăm carnea cu mirodenii, ceapă calită și usturoi.
3
Formăm pârjoala și o prăjim cât să rămâna mai nefăcută la interior.
4
Întindem aluatul și îl umplem cu pârjoala acoperită de cașcaval afumat.
5
Prăjim scoverga în ulei, după care o scoatem și radem cașcaval afumat.
6
Sotăm verdețurile și ornam cu muștar și flori din grădină.
Poftă bună!