Ingrediente pentru remove add Porții5 medalioanesomon200 gorez50 gparmezan ras100 gpesmet1 legăturăpătrunjel1 legăturămărar Ulei de măsline Ulei de floarea soarelui Oțet2 ouă1 morcov1 ceapă mediePregătește
1accessibility.recipes.cookingstepSpălăm orezul în mai multe ape și apoi îl punem la fiert.2accessibility.recipes.cookingstepRupem vârfurile de la pătrunjel și de la mărar și le punem într-un mojar.3accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm jumătate de cățel de usturoi ras pentru aromă.4accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin parmezan.5accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțină sare, piper și sfărâmăm cu pistilul.6accessibility.recipes.cookingstepTurnăm puțin ulei de măsline și amestecăm.7accessibility.recipes.cookingstepTăiem morcovul în cubulețe mici.8accessibility.recipes.cookingstepTăiem ceapa mărunt.9accessibility.recipes.cookingstepStrecurăm orezul și îl întindem pe o tavă ca să se răcească mai ușor.10accessibility.recipes.cookingstepȘtergem medalioanele de somon cu un șervet de hârtie.11accessibility.recipes.cookingstepTăiem medalioanele în bucăți mai mici.12accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm somonul cu sare, piper și puțin ulei de măsline.13accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm pesto de mărar și pătrunjel cu pesmetul14accessibility.recipes.cookingstepPunem ulei la încins într-o tigaie și punem somonul la rumenit.15accessibility.recipes.cookingstepPunem hârtie de copt pe o tavă.16accessibility.recipes.cookingstepScoatem somonul din ulei și îl punem pe tava cu hârtie de copt.17accessibility.recipes.cookingstepPeste somon presărăm pesmetul amestecat cu pesto de pătrunjel și mărar.18accessibility.recipes.cookingstepPunem tava la cuptor timp de 5 minute.19accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem ulei de floarea soarelui pe care îl încingem la foc mare.20accessibility.recipes.cookingstepPunem ceapa și morcovul tăiate mărunt și le călim puțin.21accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm ouăle și amestecăm.22accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper.23accessibility.recipes.cookingstepPunem puțin oțet.24accessibility.recipes.cookingstepLa final, adăugăm orezul și amestecăm totul la temperatură mare.25accessibility.recipes.cookingstepPe o farfurie punem 2 linguri de orez, deasupra punem somonul, ornăm cu o felie de lămâie și condimentăm cu sare și piper.
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal