Ingrediente pentru remove add Porții3 gălbenușuri200 gzahăr150 gfăină100 gunt un aluat de foietaj250 gfistic300 mllapte5 capșune proaspete esență de vaniliePregătește
1Măsurăm aluatul si îl intindem cât să acopere marginile formei de tartă2Udăm o bucată de hârtie de pergament si o modelăm în forma de copt3Potrivim aluatul în formă și îl modelăm4Tăiem spre exterior marginile în exces5Cu o pensulă întindem puțin gălbenuș de ou peste aluat6Înțepăm aluatul cu o furculiță7Pentru ca aluatul să nu crească foarte tare punem deasupra boabe de fasole sau orez8Introducem la cuptor timp de 20 de minute9Într-o oală punem pe foc laptele cu jumătate din cantitatea de zahăr10Adăugăm esență de vanilie11Separat amestecăm gălbenușurile cu restul de zahăr12Încorporăm făina13Adăugăm laptele fiert și omogenizăm treptat, cu un tel14Răsturnăm toată compoziția într-o oală și amestecăm încontinuu pe foc, până se îngroașă15Adăugăm 3 linguri mari de unt la temperatura camerei și continuăm să amestecăm16Strecurăm crema printr-o sită ca să fie foarte fină17Fisticul se desface din coajă, se prăjește puțin și apoi se macină în blender18Încorporăm în cremă și făina de fistic19Scoatem aluatul din cuptor și dăm la o parte boabele de fasole20Lăsăm aluatul și crema să se răcească21Umplem forma din aluat cu cremă22Ornăm cu felii de căpșuni
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert