Ingrediente pentru remove add Porții300 gfăină200 gzahăr pudră vainilinat400 gzahăr tos400 gunt3 ouă2 legăturirubarbă1 lămâie100 gfăină de migdale dulceață UAUU! de mere, pere și lavandă sarePregătește
1Amestecăm făina cu zahărul pudră și cu 200 g unt2Adăugăm puțină sare și amestecăm3Adăugăm un gălbenuș și puțină apă rece4Amestecăm până se omogenizează5Lăsăm blatul o oră la frigider6Tăiem rubarba în bucăți mai mari7Punem 200 g de zahăr tos într-o tigaie, pe foc8Adăugăm bucățile de rubarbă9Adăugăm 200 ml apă10Adăugăm puțină zeamă de lămâie11Lăsăm să fiarbă la foc mai mic12Amestecăm 200 g unt cu 200 g de zahăr folosind mixerul13Adăugăm 2 ouă și amestecăm în continuare14Adăugăm făină de migdale15Adăugăm puțină făină albă16Întindem blatul scos de la frigider pe o suprafață presărată cu făină17Rulăm blatul întins și îl punem în forma de copt18Modelăm blatul pe forma de copt și tăiem marginile19Cu o furculită înțepăm blatul20Deasupra blatului punem foaie de copt și adăugăm fasole21Punem blatul în cuptorul preîncins la 180 grade, timp de 25 min22Adăugăm dulceață peste blatul răcit23Deasupra adăugăm amestecul de făină de migdale24Punem la cuptor pentru 25 de minute25Scoatem de la cuptor și lăsăm să se răcească puțin26Adăugăm deasupra rubarba
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert