Ingrediente pentru remove add Porții Ceapă Ardei gras Dovlecei Ulei de mpsline Usturoi Brânză telemea Cremă de brânză Mix de ierburi de Provence Bresaola Ardei kapia Mini baghete Cimbru proaspăt PătrunjelPregătește
1Tocăm ceapa mărunt.2O punem la călit în ulei de floarea soarelui încins.3Lăsăm să se călească la foc mediu.4Radem dovleceii în fâșii mai groase.5Punem dovleceii peste ceapă.6Condimentăm.7Lăsăm la foc mediu.8Stoarcem surplusul de ulei.9Tăiem ardeii kapia în bucăți mici.10Tăiem bagheta în două.11Punem câteva picături de ulei pe grătar și îl lăsăm la încins.12Punem bucățile de pâine pe grătar.13Sfărâmăm o bucată de brânză telemea.14Amestecăm cu crema de brânză.15Adăugăm o parte din dovlecelul călit cu ceapă.16Adăugăm o parte din ardeiul kapia tocat mărunt.17Întindem compoziția pe pâinea prăjită.18Tăiem bresaola în fâsii foarte subțiri.19Ornăm cu cubulețe de ardei kapia.20Presărăm fâșii de bresaola.21Tăiem felii foarte subțiri de brânză telemea și le punem deasupra.22Presărăm puțin cimbru proaspăt.23Ornăm cu frunze de pătrunjel.24Servim
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Aperitive cu salam de sibiuChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu BalmosCategorieAntreu
play_circle_outline access_time80 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi în crustăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chiftea în pâineCategorieAntreu
play_circle_outline access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite cu ciuperciChef: NicolaiCategorieAntreu
play_circle_outline access_time240 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Drob de mielChef: NicolaiCategorieAntreu
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Easter Leftover eggs salad maioneză, icre de crap, cârnați plai sau miorițăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fasole verde cu puiChef: Nicolai | Categorie: SalatăCategorieAntreu
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frittata cu telemea, mărar și mazăreChef: Margot | Categorie: GustareCategorieAntreu
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Melcișori cu măslineChef: Nicolai | Categorie: AntreuriCategorieAntreu