Ingrediente pentru remove add Porții1 portocală1 lămâie180 gzahăr pudră300 gricotta150 gmascarpone vanilie proaspăt2 ouă unt fisticPregătește
1Radem coaja de la o portocală și de la o lămâie2Stoarcem zeama de la o portocală3Stoarcem zeama de la o lămâie4Tăiem o portocală în bucățele5Amestecăm ricotta cu mascarpone6Adăugăm 70g zahăr7Adăugăm coaja de lămâie și portocală8Adăugăm vanilie9Amestecăm până se omogenizează10Adăugăm 2 ouă întregi și amestecăm compoziția11Amestecăm bine cu un tel12Ungem formele cu unt13Turnăm compoziția în forme14Punem formele la cuptor timp de 30 min, la 150 grade15Punem 110 g de zahăr într-o cratiță, la topit16Amestecăm cu un tel17Adăugăm zeamă de portocală și puțină zeamă de lămâie18Adăugăm puțină apă și amestecăm19Punem și tija de vanilie ca să aromatizăm caramelul20Punem bucățile de portocală și le lăsăm puțin să fiarbă în sosul de zahăr21Scoatem bucățile de portocală22Luăm sosul de pe foc23Adăugăm o lingură de un peste sosul de zahăr și amestecăm24Lăsăm să se răcească25Scoatem formele de la cuptor26Adăugăm sirop de zahăr27Ornăm cu bucățile de portocală28Curățăm fisticul și îl sfărâmăm29Adăugăm fisticul peste crema caramel
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Budincă de orez cu aluneChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time95 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu bananeChef: MargotCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Chec cu iaurt și bezeaChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CheesecakeCategorieDesert
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cheesecake cu struguriChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite americaneChef: NicolaCategorieDesert
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Clătite pufoase cu un strop de cognac și dedicareCategorieDesert
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Colțunași dulciChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Compot de pere pentru iarnăChef: NicolaiCategorieDesert
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cornulețe cu untură și dulceațăChef: NicolaiCategorieDesert