
Paste cu carne
Gata în
20 min
Nivel de dificultate
Categorie
- Fel principal
Inspirație din bucătăria italienească, într-o rețetă de paccheri pe care sigur o vei mai pregăti!
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
Paccheri
500 g
carnati
Usturoi
1 borcan
sos de roșii
2 căței
usturoi
Ulei cu aromă de busuioc Selection
Frunze de țelină
Foi de dafin
Cimbru uscat
Grana Padano
Mod de preparare
1
Punem apă cu sare la fiert.
2
Punem paccheri la fiert în apa clocotită.
3
Scurgem pastele, le stropim cu puțin ulei aromat și le condimentăm cu sare și piper.
4
Punem ulei la încins într-un ceaun.
5
Punem cățeii la prăjit.
6
Scoatem carnea din cârnați și o punem la prăjit.
7
Scoatem cățeii de usturoi din ceaun și îi aruncăm.
8
Tocăm mărunt câteva frunze de țelină și le adăugăm în ceaun.
9
Adăugăm sosul de roșii.
10
Adăugăm 2 foi de dafin și cimbru uscat și lăsăm la foc mic să fiarbă.
11
Adăugăm paccheri peste sos și le mai lăsăm să fiarbă câteva minute.
12
Punem în farfurie și radem Grana Padano deasupra.